INFORMATIE AVOND OVER HSP, VITALITEIT EN VOEDING

 

Margé van der Spruit en Fiona Kas hebben een kort coachingstraject ontwikkeld om hoog sensitieve mensen te begeleiden naar een vitaler leven. Maak gratis en vrijblijvend kennis met dit traject en de coaches op de informatieavond.

Donderdag 17 juni om 20:00 uur in Nijkerk, organiseren we deze informatieavond over HSP, vitaliteit en voeding. Wat is HSP? Hoe hangt dit samen met ‘je vitaal voelen’ en wat is de rol van voeding hierbij?

Deze avond vindt plaats op de volgende locatie: 

Kinderdagverblijf Villa Knots (Prokino),   Oude Barneveldseweg 65, 3862 PS, Nijkerk

Parkeren kan op het parkeerterrein van sportschool Nautilus. Het pand van de kinderopvang bevindt zich op het parkeerterrein.  U wordt buiten opgewacht vanaf 19:45 uur.

We volgen de RIVM maatregelen en zullen 1,5 meter afstand houden van elkaar, dus daar is met de opstelling van stoelen rekening mee gehouden. Graag een mondkapje dragen bij betreding van het pand. Als we eenmaal zitten mag die af.

Maak vrijblijvend kennis met dit traject en de coaches. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze informatie avond. Aanmelden kan via het contactformulier op deze site. Ga naar contact om je aan te melden of om meer informatie op te vragen.

logo FIONA KAS NATUURDIETIST