Naar de Natuurdietist - Fiona Kas natuurdietist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Naar de Natuurdietist

Naar de Natuurdietist
 

Tekorten in de voeding

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ons voedsel steeds minder essentiële voedingsstoffen levert. Oorzaken hiervoor liggen o.a. in intensieve en onnatuurlijke kweekmethoden, het lang houdbaar maken van ons voedsel, het bewerken (raffineren) van grondstoffen en het toevoegen van allerlei hulpstoffen. Om deze redenen werk ik het liefst met biologische producten. Puur en onbewerkt, zoals de natuur het bedoeld heeft.


 
 


Extra voedingsstoffen nodig
Daarnaast heeft ons lichaam juist extra voedingsstoffen nodig om al deze bewerkingen te compenseren, afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen en andere belastingen van ons lichaam (denk aan milieuverontreiniging zoals uitlaatgassen, straling, medicijnen etc.) te neutraliseren.  Dit uit zich o.a. in chronische ziekten en welvaartziekten. Denk hierbij aan overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Ook de toename van allergieën en intoleranties is echt iets van deze tijd. Door je voeding aan te passen, zijn vaak verrassende resultaten te boeken.

Laat je voeding je medicijn zijn

Door het aanvullen van de opgebouwde tekorten krijgt het lichaam weer de kans om zichzelf te genezen, op een natuurlijke manier. Een gezonde, natuurlijke voeding vormt hierbij de basis. Waar nodig maak ik daarnaast gebruik van supplementen.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu